La sala polivalent serà el nou punt de vacunació contra la Covid

La sala polivalent és un dels col·legis electorals que hi ha a Calella

Encara no hi ha data d’obertura del nou punt de vacunació contra la Covid a Calella, que avui s’ha confirmat que s’instal·larà a la sala polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri. És l’espai públic tancat més gran que hi a la ciutat i el que reuneix les condicions per quan es pugui fer la campanya de forma massiva. Mentre no s’hagi habilitat, que s’espera que sigui en breu, es continuarà vacunant a les instal·lacions del CAP. Als majors de 80 anys, se’ls uniran a partir de dimarts altres col·lectius per sota d’aquesta franja d’edat que ja s’han començat a citar.

El “pla A” de la campanya de vacunació contra la Covid a Calella és la sala polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri, que avui s’ha anunciat que entrarà en funcionament en breu. El nou punt de vacunació estarà gestionat per personal d’atenció primària i reuneix les condicions d’espai i d’accessos per quan es pugui fer de forma massiva. Això dependrà de la disponibilitat de dosis. L’acord l’han oficialitzat la Corporació de Salut del Maresme i la Selva i l’Ajuntament de Calella, que expliquen que estan treballant per definir un “pla B” en cas que fos necessari disposar de major capacitat.

La sala sense columnes és l’espai públic tancat més gran que hi ha a Calella i ara es posa a disposició de la campanya de vacunació contra la Covid. En els pròxims dies, personal de l’equip d’atenció primària farà una visita a l’equipament per determinar com es distribuirà i quina logística serà necessària per posar en funcionament aquest nou punt de vacunació el més aviat possible. Serà dins d’aquest mes d’abril.

Mentrestant, i fins a noves indicacions, la vacunació se seguirà fent al CAP de Calella. Ara, les dosis s’estan administrant a la població més gran de 80 anys, a punt perquè tota quedi coberta amb la segona punxada. És per això que ja s’està citant a nous col·lectius per sota d’aquesta franja d’edat.

Des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva es recalca que serà el personal del CAP qui s’encarrega de convocar els usuaris a qui s’ha de posar la vacuna. I que no cal trucar ni desplaçar-se a les instal·lacions sanitàries per demanar hora.

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Julian Gutiérrez ha dit:

    Encara hi ha molta gent de més de 80 anys que encara no ha rebut ni tant sols la primera dosis a la nostra població. Espero que es resolgui lo abans possible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *