S’enllesteix l’auditori de Can Saleta

(Foto: Ajuntament de Calella)

Calella s’ha dotat d’un espai de conferències, amb capacitat per a 152 persones i amb equipament tècnic i audiovisual. Està ubicat a la planta baixa de Can Saleta i s’ha acabat d’enllestir aquesta setmana, segons fonts municipals. Per les seves característiques, també podran celebrar-s’hi rodes de premsa, activitats de formació vàries o, fins i tot, espectacles culturals de petit format.

L’Ajuntament de Calella arrodoneix la inversió feta per convertir l’antic Hostal Vell en el centre de les polítiques municipals de promoció econòmica i ocupació amb l’obertura de l’espai de convencions, amb un aforament de 152 persones. El cost total ha estat de 850.000 euros, aproximadament, finançats gairebé a parts iguals entre el consistori i la Diputació de Barcelona.

L’auditori, a la part posterior de l’equipament, és accessible per a persones amb mobilitat reduïda i disposa d’un equipament tècnic i audiovisual intel·ligent, adaptat a les necessitats dels actes que s’hi puguin celebrar. Aquest espai complementa els serveis que ofereixen les àrees d’Economia Local; Igualtat i Drets Civils; Joventut, Solidaritat i Cooperació; i d’Internacionalització. Aquí mateix hi ha l’Espai Jove i l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor, a més de projectes com l’Sport City Lab.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *