[AMPLIACIÓ] La sèrie documental “Enderrocs” de Foto-Film Calella i Ràdio Calella TV, finalista als premis Zapping

Instantània de l’enderroc de l’emblemàtica Torre dels Anglesos

La coproducció de Foto-Film Calella i Ràdio Calella TV, dirigida per Josep Maria Colomer, ha estat seleccionada en la categoria de Millor programa de televisió local. La sèrie documental testimonia, en set capítols, el procés d’enderroc d’edificis o construccions històriques i emblemàtiques de Calella. Es va emetre per Ràdio Calella TV entre els mesos d’octubre i novembre del 2016.

El programa Enderrocs és un dels finalistes dels Premis Zapping a l’oci audiovisual de qualitat 2018 que atorga l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya. Ha estat seleccionat en la categoria de Millor programa de televisió local.

Es tracta d’una sèrie documental en què es recuperen les imatges de processos d’enderrocs d’edificis emblemàtics, singulars o històrics de la Calella, actuals o passats. Costa de set capítols i, en cadascun d’ells, es pot veure la demolició de l’anomenada Torre dels Anglesos, l’Església dels Sants Reis de l’Escola Pia, el cinema Àncora, la fàbrica de Pastes Saula, Can Palayo, l’edifici de l’estació de Renfe i la nau central de la Fàbrica Llobet-Guri.

A continuació podeu escoltar l’entrevista a Josep Maria Colomer, en què parla dels espais en què se centre el documental i de l’alegria de la nominació, que fa extensiva a totes les persones involucrades en el projecte.

La resta de finalistes són els programes Trèvols de 4 fulles, de Betevé, i Fet al país, de Canal Taronja Catalunya central.

L’acte de lliuraments de premis tindrà lloc el dimecres 6 de febrer a l’auditori de CaixaForum Barcelona. A diferència d’altres reconeixements, els Zapping premien la qualitat, i no l’audiència, i són els consumidors qui escolleixen els finalistes de cada categoria. Així mateix, un jurat, presidit per la presidenta de l’Associació, Anna Plans, decideix amb el seu vot els guanyadors.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *