La Síndica Municipal assumeix amb il·lusió i compromís la seva nova responsabilitat pública

silvia_lopez

Sílvia López, que ahir va ser nomenada al càrrec per unanimitat de totes les forces polítiques municipals, ha passat avui pel programa La ciutat de Ràdio Calella TV on ha dit que vol desenvolupar la seva responsabilitat sota la premissa de la honestedat, l’empatia i el compromís amb la ciutadania. El seu primer pas serà contactar amb els membres del Fòrum de Síndics per conèixer les seves experiències i teixir complicitats; i si ho volen, reunir-se amb la resta de candidats i associacions i entitats de Calella. Sílvia López vol mostrar-se pròxima a la realitat local i les problemàtiques actuals. De fet, pensa que aquest és un dels valors que l’ha portat al càrrec.

La Síndica Municipal de Calella desenvoluparà la tasca de manera altruista i per un període de 5 anys, que poden prorrogar-se. Sílvia López s’ha mostrat il·lusionada amb engegar aquest projecte d’intermediació entre el ciutadà i l’administració local, i espera rebre el màxim de suports i col·laboracions.

M’agradaria que els altres candidats em facin suggeriments si en tenen, m’agradaria reunir-me amb membres d’altres entitats perquè qualsevol suport serà poc si volem que funcioni. És un projecte al qual s’han implicat tots els membres de l’Ajuntament i hem d’intentar que rutlli.

Sílvia López ha avançat quins seran els seus primers passos un cop nomenada oficialment. Es posarà en contacte amb els seus homòlegs en d’altres municipis que participen al que s’anomena el Fòrum de Síndics.

Sé que es treballa en comú, fan trobades i es demana l’opinió. És una xarxa ben consolidada i construïda on hi trobaré suport

Preguntada sobre els punts forts de la seva candidatura, exposada i avalada pel Consell Municipal de Convivència i Participació, López n’apunta el seu caràcter pròxim i la seva participació en la vida associativa de Calella. Recordem que ara és la presidenta de l’Aula d’Extensió Universitària, una entitat que si bé jove ha viscut un creixement social molt important.

La gent et coneix perquè et relaciona amb entitats de caire social. De fet, fa 25 anys que hi estic relacionada i potser pensen que conec de prop les problemàtiques de la gent. Jo també les he tingut i he trucat a moltes portes, potser és això.

La Síndica Municipal ha garantit la seva independència respecte l’administració, davant la qual intercedirà a instàncies de la ciutadania. Preveu d’entrada prestar atenció pública un cop a la setmana en un despatx que s’habilitarà a l’edifici de l’Ajuntament Vell. Podria variar en cas que augmenti la demanda i el nombre d’expedients a tractar.

Sílvia López va ser nomenada la primera Síndica Municipal amb els vots favorables de tots els grups polítics que van assistir a la sessió plenària d’ahir. Hi eren tots, excepte l’únic regidor del PP, que va excusar la seva presència per “motius personals”.

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat