La Solera celebra 58 anys amb la revetlla i el dinar de germanor

Revetlla 2015 de la PSB de Calella
Revetlla 2015 de la PSB de Calella

Aquest cap de setmana la Penya Solera Barcelonista de Calella està d’aniversari, i dissabte hi haurà revetlla popular al passeig Manel Puigvert i diumenge un dinar de germanor, que es fa cada dos anys.

La revetlla popular es farà durant el vespre i nit i com cada any hi haurà sopar, coca, cava i refrescos, mostra de dansa i ball popular. Tots els socis de la Penya Solera que portin el seu carnet, vigent, tindran l’entrepà i la beguda gratuïta a la revetlla. N’ha parlat Isidre Argelés, president de la Penya Solera: “És un clàssic que es fa cada any. Comença amb l’actuació d’una escola de dansa. Abans n’hi havia quatre i ara només dues i fem rotació. L’any passat va venir l’escola de dansa de la Mercè Panosa i aquest any és l’escola de Dansa La Fàbrica. Desprès vetllada musical a càrrec del prestigiós Duet Ària. Hi ha servei de bar, que també el fem rotatiu entre entitats que ens ho sol·liciten. L’any passat va ser sant Quirze i aquest any és l’handbol“.

13613188_514381008765878_5136470235725582669_oAl dinar de germanor de diumenge, que es farà a l’Hotel Bernat II, s’hi espera un centenar de persones, totes del barça, socis i amics de la Solera i gent d’unes 24 penyes de la comarca i del país amb qui la Solera fa intercanvis de visites. Val 43€ per adults i 20€ el menú infantil. Argelés: “Venen socis i simpatitzants de Calella que es vulguin apuntar i bastantes penyes de fora, que nosaltres anem a les seves festes. Recollir 18 penyes amigues pràcticament no ho fa ningú. Estem molt orgullosos que vinguin tantes penyes amigues de fora“.

 

La Penya Solera fa extensiva la invitació a tota la ciutadania, siguin o no del Barça, perquè participin del seu aniversari.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *