La Solera convida a fer diumenge al seva Marxa Familiar

marxa_ps

Com cada any el proper dilluns dia 12 d’octubre la Penya Solera Barcelonista de Calella organitza la vuitena edició de la Marxa Familiar Penya Solera. La preparen amb la col·laboració de Calella Marxa i l’Ajuntament de Calella, a qui la Penya Solera agraeix un any més la seva implicació.

L’objectiu es passar un matí agradable caminant o corrent, perquè no es cap competició. Hi pot participar tothom, sense limitacions d’edat, i tan si són socis de la Penya Solera com si no ho són. A més a més, és totalment gratuïta. Només cal apuntar-se una hora abans de la sortida.

Isidre Argelés, president de la Penya Solera Barcelonista de Calella, ha explicat l’itinerari que faran els participants a la marxa. “Sortim a les 9 del matí del Camp de Futbol de Mar. Passem el Passeig Manel Puigvert fins el pont de fusta i pugem a les Torretes. Després ja tornem a baixar. És més curta que la d’altres entitats perquè la pot venir a fer tothom, petits i grans. En total són uns 8 km entre anar i tornar“.


L’incentiu es que els 10 primers participants de 4 a 10 anys que finalitzin la marxa obtindran una entrada de futbol per veure un partit de lliga del FC Barcelona acompanyat d’un familiar.

La Penya Solera regala també una samarreta commemorativa i aigua per a tots els participants i un Diploma Especial per als participants més joves i més veterans, que finalitzin la marxa, tant en categoria masculina com femenina.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *