La Tresca i la Verdesca, molt contents amb el Premi Enderrock de la Crítica al disc “La nena dels pardals”

La Tresca i la Verdesca són el grup de música darrere del disc «La nena dels pardals», el guanyador del Premi de la Crítica al Millor disc de públic infantil i familiar. Els prestigiosos premis musicals de la revista Enderrock li han atorgat aquest premi, de nova categoria, al segon disc sorgit de la col·laboració entre el grup de música i la companyia Teatre al detall.

Claudi Llobet, membre de La Tresca i la Verdesca, ha assegurat que estan molt contents per el guardó, especialment per tractar-se del primer de la categoria.

«Molt molt contents, perquè que et donin un premi és per estar molt contents. Està molt bé que hagin fet aquesta categoria, que el públic infantil i familiar tingui una categoria i l’honor que sigui el primer cop que es fa, que guanyem el primer el primer cop que es fa és tot un honor»

Llobet ha subratllat la importància d’aquest tipus de reconeixements per a la música infantil i lamenta que la música i els espectacles infantils es considerin de segona categoria. Per això ha reivindicat que el públic infantil és un públic de present que ha de tenir la mateixa consideració que l’adult.

«Crec que ha tingut com una segona categoria, es parla sovint de la música infantil com una cosa excepcional o com una cosa tancada i realment els nens escolten música. Sí que hi ha música pròpiament infantil, però des del punt de vista del nen i de la nena, la música és molt més amplia del que els adults categoritzem com a música infantil. I tot i així, els espectacles infantils també estan una mica en segon terme, a nivell mediàtic, a nivell de moltes coses. I està molt bé que, a poc a poc, es vagi donant importància a que el públic infantil no és un públic de segona ni és un públic de futur, sinó que és un públic de present i en aquest aspecte s’ha de tenir igual de consideració que amb el públic adult»

Des de La Tresca i la Verdesca han explicat que ara estan treballant en recuperar les cançons d’un espectacle que els va encarregar el Museu de les Aigües de Cornellà en les que expliquen el camí que fa l’aigua des de l’extracció dels pous fins a la zona metropolitana de Barcelona. També continuen amb la seva agenda amb un munt de concerts programats pels propers dies arreu de Catalunya.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *