El Club Social l’Encenall vendrà manualitats nadalenques

Des de figueretes dels Reis d’Orient, fins a corones i estrelles per decorar l’arbre de Nadal. Les persones usuàries del Club Social l’Encenall han dedicat les últimes setmanes a elaborar les manualitats que vendran per les festes del Nadal. Començaran pel Pont de la Puríssima, al local del número 22 de la Plaça de l’Ajuntament, que els han cedit; i pel cap de setmana del 16 i 17 de desembre, a la Fira de Nadal que escamparà parades per la plaça de l’Ajuntament i la plaça de l’Església. Els diners que recaptin els destinaran a comprar el material que necessiten pel taller i alguna altra activitat, com sortides i excursions.

El taller de manualitats és una activitat de reinserció social adreçat a persones amb transtorns mentals. La seva responsable i tres talleristes han visitat els estudis de Ràdio Calella TV per fer difusió dels punts de venda que tindran per Nadal. A més, han explicat els beneficis que els reporta assistir al taller.

Totes les manualitats es podran comprar a preus molt assequibles. Del local i la paradeta a la Fira de Nadal se n’encarregaran les usuàries i usuaris del Club Social l’Encenall.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *