La UEH Calella es classifica matemàticament per la fase pel títol

La UEH Calella ha guanyat 26-30 a la pista del Garbí de Palafrugell. Amb aquest triomf els nostres han aconseguit la classificació matemàtica per la fase pel títol. Ara resta saber si ho farà en primera o segona posició.

Els calellencs han sortit a la pista amb la clara intenció de guanyar el partit i deixar enrere el darrer empat a casa. De fet, només han anat un moment per darrere al marcador 3-2 al minut 7, la resta del partit ha anat per davant . A la mitja part ja guanyaven 12-15.

Els nostres també han dominat la segona meitat. Han tingut un màxim avantatge de 4 gols que s’ha vist reduït a només un gol sobre el minut 15. Però els de Javi Álvarez han reaccionat i ràpidament han tornat a eixamplar la diferència. Destacar en atac els 8 gols d’Aleix Martinez i els 7 de Jacob Gracia.