Repunta l’atur a Calella

La desocupació torna a augmentar a Calella segons es després del Repor d’atur elaborat mensualment per l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme. A hores d’ara, hi ha 1056 habitants del municipi que es troben sense feina. La taxa d’atur queda registrada en un 12,61%.

Després del lleu descens de l’atur que es va tenir a Calella al mes de novembre, torna a incrementar el nombre de persones que es troben en situació de desocupació, amb 1056 calellencs i calellenques que es troben sense feina, deixant la taxa d’atur en un 12,61%.

D’aquesta manera, no només augmenta el nombre d’aturats respecte al mes anterior, sinó que també ho fa respecte al setembre, on hi havia menys persones (1039) inscrites com a demandants de feina.

Segueix la tendència de tot el Maresme, on ha incrementat lleugerament, un 0,27%, tot i que amb resultats entre poblacions molt dispars. A 14 localitats l’atur ha repuntat en relació amb l’octubre, mentre que a les 16 restants, ha disminuït. La taxa de desocupació de la comarca queda registrada en un 10,03%, amb Òrrius com a localitat amb menys (4,48%) i Pineda de Mar la que més en té (14,41%).

El col·lectiu femení és el més afectat per aquest augment amb un 0,72% més de dones que es troben sense feina. Pel que fa al masculí ha disminuït en un 0,35%.

Els més joves, de fins a 24 anys, continuen experimentant un repunt de l’atur, igual que el mes passat, amb 55 persones més que no tenen feina. La franja d’edat de 45 a 54 anys també ha patit un augment de persones aturades, amb 58 nous desocupats.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.