La UEH Calella remonta a la segona part i guanya a Granollers en el debut de lliga

La Unió Esportiva Handbol Calella, ha començat de forma extraordinària la lliga, guanyant 28-32 a la pista del Granollers.
Els primers 30 minuts han estat de color local. Els vallesans han anat pràcticament sempre per davant al marcador, dominant tots els parcials de cada cinc minuts (3-2, 6-2, 9-5, 12-10, 16-12, 18-16).
A la segona meitat, els nostres han sortit amb ganes de donar la volta al partit. Al minut 10 de la represa han empatat el marcador a 23. A partir d’aquí, els de Guijarro han tingut mínims avantatges. En els darrers minuts els calellencs han sabut aixamplar les diferències fins el 28-32 final.

Proper partit demà diumenge a Calella

Aquesta temporada, degut al COVID-19, la lliga d’handbol és molt especial. Els equips jugaran dos partits en un mateix cap de setmana cada quinze dies. Així que demà, a les 18:30h, la UEH Calella tornarà a jugar contra el Granollers.

Partit amb públic i les càmeres de Ràdio Calella Televisió en directe

El partit d’aquest diumenge es disputarà amb públic. Es deixarà entrar un 30% de l’aforament del Pavelló Municipal. Per tal d’assistir a l’encontre els seguidors de l’equip calellenc s’han hagut d’inscriure a una llista.

Per tothom que no pugui assistir a l’estrena de l’equip a casa, el partit es podrà seguir en directe per Ràdio Calella Televisió. La locució, una temporada més, estarà a càrrec de Betu Puig i Jordi Salvà.