La UEH Calella segueix invicte a la copa

La Unió Esportiva Handbol Calella segueix amb la bona línia de joc i resultats amb la que va acabar la lliga. En el segon partit de copa els calellencs han guanyat 29-32 a la pista del Sant Boi i segueixen invictes en aquesta competició.

El partit ha començat amb un parcial de 4-1 en contra. Els de Cata, mica en mica, han anat entrant en el partit i a la mitja part ja guanyaven 15-16.

A la represa, els locals s’han tornat a avançar en el marcador (18-17 min 5). A partir d’aquest moment, ha tornat a arribar la reacció dels nostres que han acabat guanyant el partit.

Cal destacar el triple set de l’equip: set aturades de Victor Tejada, set aturades de Rafa Romero i els set gols de Joan Marc Graells.

El proper i darrer partit dels calellencs en aquesta primera fase de la copa serà contra el Bordils, el dissabte 7 de maig a les 19:30h al pavelló del Parc Dalmau.