La UEHC i el Club Atletisme Calella adopten mesures econòmiques pel coronavirus

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

L’impacte econòmic del coronavirus arriba també a l’esport calellenc. En la línia del que anunciàven fa dues setmanes els clubs de futbol, bàsquet, natació i tennis taula; també l’handbol i l’atletisme han acceptat reduir els ingressos a partir de les aportacions que fan els socis i cursetistes, respectivament. Cap dels dos clubs ha sol·licitat un ERTO.

El president de la UEHC, Andrés Garcia, ha aclarit que el club cobra una quota anual de 250 euros i que, en vistes a la paralització de l’activitat, s’ha acordat aplicar una rebaixa del 20%. Són 50 euros que molts dels seus socis i sòcies ja els ha comunicat que pagaran igualment per no perjudicar les finances de l’entitat.

Gairebé tothom ha dit que pagarà la quota. També van oferir tornar els diners a qui ja l’havia abonat a principi de temporada, però tampoc ho han volgut, almenys qui ha contactat amb nosaltres.

El president de la UEHC sí adverteix de l’impacte que tota la crisi del coronavirus pot tenir en el pressupost de la pròxima temporada per una possible pèrdua d’espónsors.

De la seva banda, el CA Calella ha comunicat que deixarà de cobrar els rebuts mensuals als esportistes de la seva escolta fins que no es reprengui l’activitat. De fet, ja va rebaixar el del març perquè només s’havien pogut fer entrenaments durant dues setmanes, tal com ha explicat el president del club, Ilias Regrari.

En el moment en què es van aturar les activitats es va acordar que no es cobraria la quota mensual i, la del març, s’aplicaria una bonificació perquè no s’havia donat servei durant les dures primeres setmanes.

Com la UEHC, tampoc el CA Calella ha sol·licitat un ERTO per la seva plantilla d’entrenadors. En el cas de l’atletisme, els seus tècnics mantenen contacte telemàtic amb tots els esportistes, a qui envien sessions i programes d’exercici perquè estiguin en forma i a punt per quan es reprengui l’activitat atlètica.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat