La UEHC tanca la pretemporada amb bones sensacions físiques

La UEHC ha disputat un triangular al Parc Dalmau juntament amb el CH Cornella i l’Espanyol H on tot i que els resultats no han acompanyat, els jugadors sí que han demostrat estar un bon moment pel que fa a la forma física.

Dany Romero, qui avui s’ha assegut a la banqueta en substitució de l’entrenador del primer equip Sergi Catarain, ha assegurat que del triangular disputat en treuen molts aspectes positius, si bé no han estat uns grans resultats, l’entrenador ha destacat que l’objectiu del torneig no era altre que el d’agafar ritme de competició i bon to físic.

Amb aquests partits la UEHC tanca la pretemporada i ja espera la visita del C.H Bordils al Parc Dalmau, el diumenge 26 de setembre, un partit on a més de lluitar per començar amb bon peu la temporada també servirà per seguir guanyant ritme de competició i sintonia amb el nou entrenador.

Pel que fa a les expectatives de cara a la temporada vinent, Romero afirma que és tota una incògnita després d’un any marcat per la irregularitat provocada per la Covid l’any anterior.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *