La Unió Esportiva Handbol Calella perd la primera posició el dia de l’homenatge a Termes i Mansachs

La UEH Calella ha empatat a 27 gols contra el Parets, últim classificat amb una victòria, un empat i set derrotes.

L’equip calellenc ha afrontat aquest partit amb baixes importants a l’equip. L’encontre ha estat molt equilibrat. A la mitja part el marcador era de 14-13.

A la segona part el resultat sempre ha estat molt anivellat. A manca de sis segons pel final el Parets ha aconseguit el gol de l’empat.

Abans de començar el matx, s’ha fet un homenatge a Xavi Termes i Albert Mansachs, jugadors de la UEHC, que aquest any s’han retirat. Els dos van sortir dels equips base del club. Termes i Mansachs, demà dilluns a les 20:04, visitaran el programa La Banqueta.