La Volta del 2017 també arrencarà a Calella

1458589916_finish-1-stage

La 97ena edició de la Volta Ciclista a Catalunya tindrà de nou la nostra ciutat com a punt de partida, com ja és habitual des de l’any 2011. Serà el primer dia de primavera, el 20 de març, i l’etapa de Calella anirà seguida d’una interessant contrarrellotge per equips que tindrà lloc al Pla de l’Estany, amb sortida i arribada a Banyoles.

Justament ahir l’alcaldessa de Calella i el director general de la Volta Ciclista a Catalunya, Rubèn Peris, van reunir-se per perfilar algunes qüestions de la cita ciclista. Rubèn Peris ha avançat ja alguns detalls de la primera etapa, que, com cada any, es dissenya pensant en l’espectacle. “Serà Calella-Calella, una etapa amb moviment, que tingui «xispa», no serà una etapa rodadora i com sempre hi posarem el Montseny pel mig. I com tots aquests anys farem que sigui una etapa que doni moviment a la cursa i a la classificació“.

El diumenge 19 de març es faran a Calella els actes preliminars i les reunions preparatòries. Ja hi haurà tots els equips ciclistes i la gent de Calella els podrà veure al Passeig de les Roques.

Rubèn Peris ha explicat que els ciclistes i els organitzadors han vist en Calella un canvi molt positiu pel que fa al turisme i a l’oferta esportiva. Peris: “Jo parlo pel meu esport, però a Calella es fan altres esdeveniments molt importants. Com a Volta treballem molt a gust, estem molt còmodes aquí Calella, la col·laboració per part de l’Ajuntament és total -des de l’alcaldessa fins a tothom- i tot el que necessitem pel bon funcionament de la Volta està a la nostra disposició. I la part hotelera, pels equips, és estupenda, mai ningú ens ha dit cap queixa, i això demostra que la cosa funciona i els equips estan contents de començar la Volta aquí“.

Peris ha explicat que hi haurà etapes d’alta muntanya i un circuit emblemàtic per Barcelona, però encara no ha avançat els detalls del recorregut.

Tot seguit podeu escoltar l’entrevista sencera a Rubèn Peris, emesa a l’Info Migdia

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat