52 ingressats per Covid a l’hospital i al sociosanitari de Calella

hospital

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva reporta un total de 31 persones ingressades per Covid a l’Hospital de Calella i altres 21 al sociosanitari. Les xifres representen un lleuger augment respecte l’últim recompte de principis de setmana, i en destaca la defunció d’1 pacient al centre hospitalari.

Al Sant Jaume, en els últims quatre dies, s’han registrat 14 nous ingressos per Covid i s’han donat 15 altes hospitalàries. A un dels pacients se l’ha traslladat a un altre centre i a sis se’ls ha portat al recurs sociosanitari de Calella. L’organisme confirma la mort d’una de les persones que s’hi estaven atenent.

Pel que fa al sociosanitari, comptant els ingressos per trasllat des de l’Hospital Sant Jaume, ara hi ha 21 persones ingressades. Des de dilluns, s’ha donat l’alta a 1 pacient que ha negativitzat en la prova de detecció del coronavirus.

55 professionals en aïllament per la Covid

Tenint en compte tots els centres de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, el nombre de professionals que han donat positiu per coronavirus i que estan en aïllament és de 55 persones. A més, n’hi ha 2 de confinades per ser contacte estret amb un positiu.

Els indicadors epidemiològics continuen disparats a Calella

A la ciutat de Calella, en els últims 14 dies s’han diagnosticat 102 contagis per Covid, amb prova de detecció PCR o test d’antígens. 68, només en l’última setmana. Són dades del grup de Recerca BIOCOM de la UPC, que també confirma que els indicadors epidemiològics continuen en valors molt alts. El risc de rebrot se situa en els 966,91 punts (+43), i també creix la taxa de reproducció de l’epidèmia fins a l’1,83. Això significa que està en fase d’expansió.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat