La zona blava d’estiu del Passeig de les Roques s’ubica als carrers pròxims a la Piscina Municipal

zona blava ps roques

Resposta de Gestvia a la queixa expressada per un seguidor de Ràdio Calella TV per haver estat multat per aparcar sense tiquet al Passeig de les Roques. Des de l’empresa municipal de mobilitat s’aclareix que la sanció se li ha posat per deixar el cotxe en el tram que no té la tarifació d’estiu sobre la qual es va anunciar la gratuïtat, fins a nou avís. Aquesta només afecta a les places que hi ha entre el Rierany Vall d’en Guli i el carrer Gaudí, a prop de la Piscina Municipal Dorly Strobl. L’altre tram del Passeig de les Roques que també és regula per zona blava per afavorir la mobilitat, definit entre la Riera Capaspre i el carrer de Mar, sí és de pagament entre els mesos d’abril a octubre. Per tant, confirma la procedència de la multa que se li ha posat aquest matí i que ha anul·lat abonant 10 euros.

Hi ha un doble tractament de la zona blava a tot el tram del Passeig de les Roques: la d’estiu, més pròxima a la Piscina Municipal, que continua sent gratuïta des de l’1 de juliol i fins a nou avís; i la que funciona al sector més pròxim a la Riera Capaspre –i fins al carrer de Mar- que sí és de pagament. A partir del 15 de juny i fins el 15 de setembre, cal treure el tiquet de zona blava tots els dies, diumenges i festius inclosos.

Podeu consultar aquí el plànol informatiu de la zona blava de Calella, amb els horaris i la tarifació aplicada.

plànol zona blava

Des de Gestvia es confirma la procedència de la multa que s’ha posat aquest migdia al vehicle aparcat a la plaça corresponent al número 5 del Passeig de les Roques, i de la qual s’ha queixat un seguidor de Ràdio Calella TV.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *