Multen per aparcar sense tiquet a la zona blava del Passeig de les Roques, tot i que és gratuïta

multa gestvia web

Multa de 60 euros per aparcar sense tiquet a la zona blava del Passeig de les Roques. És el que s’ha trobat un seguidor de Ràdio Calella TV, que ha fet arribar el comprovant de la denúncia, amb data d’avui divendres 3 de juliol del 2020, en la qual s’especifica que el motiu de la sanció econòmica és no haver pagat per estacionar al sector. El cas és que aquesta mateixa setmana el president de Gestvia, l’empresa municipal que gestiona les zones blaves de Calella, va informar que el Passeig de les Roques quedava fora de l’entrada en funcionament de la zona blava d’estiu, a partir de l’1 de juliol i fins a nou avís.

El seguidor que denuncia haver estat multat per aparcar sense tiquet al Passeig de les Roques ha explicat a Ràdio Calella TV que ha pagat els 10 euros de l’anul·lació. A més, ha confirmat que el seu no és l’únic vehicle que s’ha sancionat avui al sector per no haver pagat la zona blava.

multa gestvia passeig roques

Aquesta redacció ha posat els fets en coneixement de Gestvia, qui ha confirmat que es manté la gratuïtat de l’estacionament en aquest sector. Així ho va anunciar aquesta mateixa setmana el president de l’empresa municipal de mobilitat, Josep Torres, en una entrevista a Ràdio Calella TV.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat