La zona verda de Pineda s’ampliarà al barri de les Creus

El pròxim mes de desembre entrarà en funcionament la zona verda al barri de les Creus de Pineda de Mar. Una mesura que ha rebut l’aval del Ple Municipal en base a les conclusions de l’estudi d’ocupació de les places d’aparcament que ha realitzat l’empresa municipal de mobilitat, Via a Punt.

La zona verda de Pineda de Mar s’ampliarà al barri de les Creus amb 370 noves places d’aparcament gratuït per als residents. S’ubiquen als carrers Extremadura, Aragó, Castella, Montnegre, Granada, Canigó, Sevilla i Avinguda Sant Jaume; i també un tram de Montseny i Riera.

L’estudi de rotació indica la necessitat de prolongar la zona verda de Poblenou perquè s’implementi al Passeig Costa Brava, des de l’Avinguda Hispanitat i fins a la carretera N-II. També aconsella que es creïn places d’aparcament preferent per als residents a l’altre extrem del municipi, a tocar de Santa Susanna. En concret, al primer tram d’Illes Canàries i l’adjacent de Sant Joan, al sector de Can Bel. Entre aquests dos nous sectors sumen 300 places d’estacionament.

mapa zona verda pineda de mar

La previsió és que entrin en funcionament a principis del mes de desembre.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.