L’actual campió paralímpic de tennis taula competirà a l’Open Internacionat Zona TT de Calella

El palista flamenc Florain Van Acker participarà aquest cap de setmana a l’Open Internacional ZonaTT que es disputarà al Centre de Tecnificació de Calella, a la Fàbrica Llobet-Guri. Competirà en la categoria absoluta del torneig, al qual s’hi han inscrit 180 jugadors de procedències tan diverses com Palestina, Bèlgica, Estònia, Alemanya o Rússia. En la seva desena edició, l’open confirma el seu potencial internacional dins el calendari de competició estival.

Sobre la participació de Van Acker, l’organitzador del torneig, el calellenc Quim Mallorquí, n’ha parlat a Ràdio Calella TV: “L’any passat va venir a preparar els Jocs de Rio i va guanyar l’or, i aquest any ha volgut repetir. El torneig és cada cop més internacional, venen jugadors de tota Europa, s’ha consolidat i té molt prestigi”.

L’Open Internacional ZonaTT incorpora en aquesta edició dues noves categories de competició, aleví i juvenil. Hi ha 5.000 euros en premis.

El que posarà el punt i final al cap de setmana esportiu serà el Triopen de Calella. “És pur espectacle i emoció. Val la pena anar-lo a veure perquè qualsevol jugador pot guanyar. Són eliminatòries directes a tres punts i juguen barrejats, nois amb noies, amb grans i petits”, ha comentat Mallorquí. El guanyador del TriOpen de Calella s’emportarà un premi en metàl·lic de 500 euros.

Petr Korbel ha tornat a dirigir el Campus Butterfly

L’exjugador txec s’ha posat novament al capdavant d’aquesta estada programada d’entrenaments, que va començar dilluns amb la participació de gairebé una trentena de joves esportives. Quim Mallorquí ha exposat que s’ha omplert la capacitat actual de la sala d’entrenaments del Centre de Tecnificació de Calella.

“Era una sala de 40 metres que permetia posar quatre fileres de taules però com a conseqüència de les obres a la Fàbrica Llobet-Guri només n’hi hem pogut posar tres. És una llàstima perquè podriem haver acollit més jugadors», ha lamentat.

La jugadora del Suris, Gabriela Feher, ha format part de l’equip tècnic del Campus Butterfly que finalitza avui divendres.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *