L’agenda esportiva

Nou cap de setmana esportiu on el CF Calella descansarà abans d’afrontar dues jornades que poden ser decisives per guanyar la lliga.

La Unió Esportiva Handbol Calella, que és segon amb els mateixos punts que el Banyoles, líder de la lliga, jugarà dissabte a la pista del Cardedeu. Els de Salva Puig han de seguir sumant punts per mantenir les opcions de guanyar el campionat.

El Suris Calella de la super divisió femenina de tennis taula, jugarà a la pista del Rivas, amb la clara intenció de trencar la mala ratxa de resultats. El partit es jugarà dissabte a les 16:00h.
Els nois del Termotur, jugaran el seu partit contra el Tramuntana de Figueres, dissabte a les 16:00h. L’encontre, que es disputarà a Calella, tindrà com a novetat l’alineació d’Aitor Puig degut a la baixa d’Albert Arcos.

El CEF Creu Groga de waterpolo, buscarà una nova victòria a la piscina del cuer de la lliga, l’Igualada B. El partit es disputarà el dissabte a les 18:00h.

Els nois del CB Calella FMV jugaran al pavelló calellenc contra el Boet. El partit es disputarà dissabte a les 16:00h.
Les noies d’Àlex Moral, després de la gran victòria de la setmana passada, aquest diumenge a les 17:30h jugaran a la pista del CBS Canyelles.  

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *