L’ajuntament busca qui porti el bar del Tomàs Claramunt

El renovat complex esportiu Tomàs Claramunt tindrà servei de bar si prospera la licitació que acaba de publicar l’Ajuntament de Calella, que planteja una concessió per 2 anys amb un cànon mínim anual de 1.200 euros. Els interessats poden presentar les seves ofertes fins a principis de febrer, incloent la proposta econòmica i de gestió. El consistori estima un volum de negoci anual d’aproximadament 38.000 euros, que podria deixar guanys de gairebé 6.000 euros l’any. Entre els requisits de la convocatòria, s’estableix que el bar haurà de funcionar sempre que l’equipament estigui obert: les tardes de dilluns a divendres i tot el dia durant el cap de setmana.

Era un dels compromisos del Govern Municipal: que el nou complex esportiu on s’hi ha fet una important inversió per posar-lo al dia tingui també servei de bar. En tractar-se d’un equipament públic, cal concessionar-ne l’explotació.

Les clàusules estableixen un cànon anual de 1.200 euros, que els interessats podran millorar en les seves ofertes. El contracte és per un període mínim de 2 anys, prorrogables per dos més.

El bar funcionarà en un mòdul col·locat a l’entrada del recinte i podrà tenir un espai de terrassa, amb taules, cadires i para-sols. Hi ha un seguit de condicionats descrits a la publicació de la convocatòria que tenen a veure amb aspectes tècnics i de l’activitat que s’hi podrà fer.

Caldrà que ofereixi el servei de begudes fredes i calentes, entrepans i menjars que es puguin preparar amb les instal·lacions adients. Sinó, tan sols es permetrà utilitzar microones o similars. Queda expressament prohibit el subministrament de begudes alcohòliques i la venda i el consum de tabac. Tampoc es podrà instal·lar aparells de música a l’exterior.

La concessió obliga que el bar estigui obert quan el complex esportiu estigui en funcionament. És a dir: de dilluns a divendres, de 17 a 22.30h; i els caps de setmana, dissabte i diumenge, de 8 a 20.30h, ininterrompudament.

La publicació de l’Ajuntament de Calella també aporta un estudi econòmic de l’activitat, amb una estimació dels costos i beneficis que pot generar anualment. Comptant el lloguer del mòdul i del mobiliari (taules i cadires), el material necessari i el personal –que apunta seria d’uns 11.340 euros anuals–, a més de les assegurances i el manteniment, s’estima que el bar tindrà unes despeses anuals de 30.700 euros, als quals afegir el cànon que s’oferti i que no pot ser inferior als 1.200 euros anuals. Per la concurrència de l’equipament i els dies d’obertura, es preveu un volum de negoci anual de 38.000 euros. Això deixa un benefici anual de 6.000 euros.

Les persones o empreses interessades poden presentar la seva proposta d’explotació fins el 7 de febrer, incloent la documentació exigida. La mesa de contractació es reunirà el 15 de febrer per a l’obertura de pliques, i iniciar així el procés per adjudicar el servei.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *