ARTS d’Estiu posa a la venda les entrades pels quatre concerts confirmats de l’edició 2022

El festival ARTS d’Estiu ha confirmat quatre dels concerts de l’edició del 2022, que tindrà lloc del 3 al 12 d’agost a la platja de Pineda de Mar. A l’actuació ja anunciada de Joan Manuel Serrat dins la seva gira de comiat “El vici de cantar”, se li sumen propostes de música i dansa d’estils ben diferents. Aquests dies s’han posat a la venda les entrades que van dels 25 als 85 euros.

El primer espectacle confirmat de l’ARTS d’Estiu d’aquest pròxim mes d’agost a Pineda de Mar serà el del grup Earth, Wind & Fire Experience feat Al McKay. El guitarrista de Nova Orleans va ser membre d’aquella formació que va fer ballar milions de persones a ritme de funk, disco, soul i jazz.

Earth, Wind & Fire Experience feat Al Mckay actuarà a l’ARTS d’Estiu el dimecres 3 d’agost (22h). Les entrades estan a la venda a partir de 25 euros, localitats de pista.

“Devuélveme a mi chica”, “Venezia” o “Suéltate el pelo” són algunes de les cançons convertides en himnes per a tota una generació, als anys 80. David Summer i Hombres G han seguit dalt dels escenaris i fa poc van estrenar un nou disc: “La esquina de Rowland”. Visitaran l’ARTS d’Estiu el dijous 4 d’agost (22h).

Les entrades per al concert d’Hombres G estan a la venda a partir de 38,50 euros. Totes les localitats són amb seient preassignat.

La tercera proposta de l’ARTS d’Estiu és l’espectacle de Mayumaná, la companyia de dansa i percussió més reconeguda del món. “Currents” incorpora els efectes electrònics i la il·luminació de l’escenari d’una forma única. Està basat en la confrontació que van mantenir Thomas Alva Edison –el creador de la corrent continua– i Nikola Tesla –el pare de la corrent alterna– a finals del segle XIX. És la setena producció de la companyia israeliana, un grup que forma els seus integrants en la dansa i la percussió corporal amb la idea de “visualitzar la música”.

“Currents” de la companyia Mayumaná es podrà veure a l’ARTS d’Estiu el divendres 5 d’agost (22h), amb entrades a partir de 25 euros. Totes les localitats són amb seient assignat.

Joan Manuel Serrat tancarà l’onzena edició del festival que s’organitza conjuntament amb el Centre Cultural i Recreatiu de Pineda i The Project. Serà el divendres 12 d’agost en el marc de la gira mundial “El vici de cantar” amb què el noi del Poble Sec s’acomiadarà dels escenaris.

Joan Manuel Serrat tancarà el 2022 una dilatada trajectòria professional als escenaris i ho farà acomiadant-se personalment del públic amb qui, segons ha dit “ha compartit vida i cançons durant més de mig segle”. El concert es farà a les 22h però dues hores abans s’obriran les portes del recinte del festival, a la façana marítima de Pineda de Mar. Les entrades s’han posat a la venda a preus que van dels 52 als 85 euros, segons la localitat.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *