L’Ajuntament celebra avui una nova sessió plenària

Imatge d’arxiu
Imatge d’arxiu

L’Ajuntament de Calella celebra aquesta tarda una nova sessió plenària ordinària amb 10 punts en l’ordre del dia.
El ple el podreu seguir en directe per Ràdio Calella Televisió a partir de dos quarts de set de la tarda.

De l’àrea de Recursos Interns, Hisenda i Especial de Comptes s’aprovarà, tal i com vam avançar fa uns dies, la cessió gratuïta de dos habitatges del consistori a la Fundació Hàbitat Solidari per a que continuïn destinats a lloguer social. També s’aprovarà la creació de la figura del Síndic municipal de Greuges de Calella.

El plenari té previst introduir diferents modificacions en el conveni de l’Agència Turística signat entre l’Ajuntament de Calella i l’Associació Turística. Unes modificacions proposades pel regidor d’ICV i que tenen a veure amb la inclusió de clàusules de responsabilitat tributària i de respecte als drets dels treballadors. D’altra banda, també s’aprovarà el compte general de la Corporació corresponent a l’exercici 2015.

De l’apartat de mocions es debatrà una que presenten els grups municipals de CDC i PSC del món local en suport als 25 anys de la Marató de TV3.

Una altra moció que presenta el grup municipal d’ERC en què demana al govern municipal una planificació i priorització de les inversions necessàries en els equipaments esportius municipals i el seu corresponent calendari d’execució.

Per últim, el ple debatrà una moció que presenta ICV sol·licitant la creació d’una comissió amb representació de tots els grups municipals per tal que s’encarregui d’estudiar les oportunitats que la nova situació creada després del referèndum de l’anomenat Brexit podria proporcionar a Calella.

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *