L’Ajuntament de Calella atorga les beques per al casal d’estiu i per als llibres de text

L’Ajuntament de Calella destina 39.700 euros en beques per al casal d’estiu i per a llibres de text de Primària i Secundària. També s’ha fet la gestió de les beques de menjador escolar que ara estan pendents de resolució per part del Consell Comarcal del Maresme.

116 nens i nenes de Calella han rebut una beca de l’Ajuntament per anar al casal d’estiu. El consistori ha destinat 13.620 per a 80 famílies. La beca cobreix part de la quota dels mesos de juliol i agost, depenent de la valoració socioeconòmica de la família que es fa des de l’àrea de Política Social. Ho explica la regidora de l’Àrea de Política Social, Margarita Valls.

D’altra banda, 225 famílies de la ciutat han demanat beques per al servei de menjador escolar. En aquest cas, s’ha fet la tramitació que ara està pendent de resolució per part del Consell Comarcal.

D’altra banda, l’Ajuntament ha destinat 23.080 euros a la compra de llibres de text per a 378 alumnes de 228 famílies per al proper curs. Aquesta línia d’ajudes està destinada a subvencionar part del cost de l’adquisició dels llibres escolars de Primària i ESO.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *