El CB Calella es reforça amb Robert Ureña

Foto: CBC

L’aler-pivot viguetà de trenta anys i un metre i noranta-cinc centímetres arriba al conjunt calellenc, després de tres temporades fora de competició per motius de feina.

El Club Bàsquet Calella, es reforça amb el veterà jugador per afrontar amb garenties l’objectiu de fer una digna temporada a Segona Catalana.
Segons explica el web del club, l’entrenador assegura que Ureña és un jugador molt complet tècnicament, bon tirador des de qualsevol distància, penetra bé i corre el contraatac i aportarà rebot en les dues cistelles, agressivitat defensiva, tir exterior i joc interior.
Ureña, que es nou a Calella, ja havia coincidit amb Paco Garcia, anteriorment en diversos clubs, com el UER Pineda de Mar, AECAM Malgrat i Mataró.
Amb aquesta incorporació el Club anuncia la finalització dels fitxatges de la nova temporada pel sènior masculí i, per tant, ara només caldrà que el grup es cohesioni amb les noves incorporacions.
El sènior masculí jugarà a Segona Catalana comprant la plaça que deixava vacant el Club de Bàsquet Vic. El preu que hauria pagat el Club Basquet Calella per aquesta plaça seria d’uns 2.500€. També cal pagar una taxa de 1.200€ a la Federació Catalana de Basquet per aquest tipus d’acords. D’aquesta manera, el Calella s’assegura que tindrà un equip a Segona Catalana i un altre equip que ha pujat fins a Tercera Catalana. La nova junta té previst explicar els detalls de l’acord en un assamblea de socisja iniciada la temporada.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *