L’Ajuntament de Calella es presentarà com a acusació popular en el cas del presumpte pederasta

L’Ajuntament de Calella es presentarà com a acusació particular en el cas del presumpte pederasta detingut el passat dimecres al seu domicili del carrer Barcelona.

Així ho ha confirmat a Ràdio Calella Televisió l’alcaldessa, Montserrat Candini, després de recordar que, tal i com van fer en el seu dia en el cas de violència de gènere que va costar la vida a una dona de la nostra ciutat, ara tornaran a defensar «la dignitat i els drets fonamentals de la llibertat personal»: “Nosaltres tot allò que tingui a veure en atemptar contra la dignitat i els drets fonamentals de la llibertat personal des del punt de vista de la dignitat humana, tal i com vam fer en el cas de violència de gènere on va morir la víctima, ara també ho farem”.

L’alcaldessa ha recordat que aquest cas està ara en mans dels mossos d’esquadra i que cal confiar en la seva feina i en la Justícia. Ha volgut reconèixer la valentia d’una mare qui va posar en coneixement del tinent d’alcaldia de Seguretat, Albert Torrent, els fets.

Precisament fonts dels Mossos d’Esquadra han explicat a Radio Calella Televisió que fa 4 anys es va presentar una denúncia en aquest sentit però que la investigació policial efectuada arran de la denúncia no va prosperar.

EL TEMA  A LES XARXES SOCIALS

Les xarxes socials relacionades amb la ciutat, el facebook de Calella i de Radio Calella Televisió s’han encès aquests dies amb la notícia apareguda en premsa. Montserrat Candini ha demanat prudència a l’hora de fer comentaris i valoracions entorn a temes tan delicats com la pederàstia que afecten a menors i la seva vulnerabilitat.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat