L’Ajuntament destina 6.000 euros a fomentar l’emancipació juvenil

Ja s’han donat a conèixer les bases de la nova convocatòria d’ajuts per al foment de l’emancipació juvenil que ofereix l’Ajuntament de Calella a persones empadronades a la ciutat que tinguin entre 18 i 35 anys. Es poden sol·licitar fins el 31 d’octubre presentant la documentació a l’Oficina d’Atenció Ciutadana. L’import de la subvenció serà d’entre 300 i 500 euros, independentment del preu del lloguer. S’hi destina una partida global de 6.000 euros.

Poden demanar la subvenció les persones que tinguin entre 18 i 35 anys, empadronades a la ciutat. Han de ser les titulars del contracte de lloguer, amb una renda màxima de 900 euros i una durada mínima d’un any. Un dels requisits per a la concessió de l’ajut és que no es disposi de cap pis en propietat, excepte en el cas de trobar-se en un procés judicial o de separació. Les sol·licituds es poden presentar fins el 31 d’octubre a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, presentant la documentació requerida. Podeu consultar les bases de la convocatòria clicant aquí.

El màxim de contractes de lloguer que es poden subvencionar són 20. En el cas que se superi la xifra, es farà un sorteig públic entre les persones que hagin fet la petició i compleixin els requisits.

L’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Calella està oberta de dilluns a divendres, de nou del matí a dues de la tarda. Encara cal demanar cita prèvia trucant al número de telèfon 93 766 30 30 o de manera telemàtica a través del portal municipal www.calella.cat.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *