La Minerva tornarà a obrir el pati de dalt durant el cap de setmana

A partir de la setmana vinent, el pati de dalt de l’Escola La Minerva tornarà a estar obert els dissabtes i diumenges per anar-hi a fer esport o seguir les activitats proposades per un grup de monitors. Es reprèn el programa que ofereix el Consell Comarcal del Maresme per tal de generar serveis que alleugerin les càrregues de cura familiar, especialment entre les dones. A Calella, la proposta està pensada per a infants i joves d’entre 6 i 16 anys, serà d’accés lliure i gratuït, i no caldrà inscripció prèvia.

Tres monitors contractats per l’ens comarcal faran la dinamització del Pati Obert a l’Escola La Minerva, matins i tardes de dissabtes i diumenges, a partir de la setmana vinent. Es tracta d’un servei que deriva del programa Temps de Cures, al qual s’hi acull l’Ajuntament de Calella, que posa a disposició l’espai del centre educatiu perquè hi puguin anar infants i joves d’entre 6 i 16 anys.

Encara no s’ha fet públic el calendari d’activitats previstes. L’any passat, es va combinar l’esport amb sessions de caire més artístic.

 

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.