L’Ajuntament es planteja ampliar el termini de sol·licituds per formar part de l’Sport City Lab

L’Ajuntament de Calella es planteja ampliar el termini perquè empreses i emprenedors sol·licitin l’ús d’espais i serveis del Calella Sport City Lab. Un espai de co-working impulsat per l’Ajuntament de Calella, ubicat a Can Saleta, i que vol aglutinar diferents “Startups” relacionades amb el món de l’esport per tal d’ajudar-les a créixer i seguir potenciant la innovació en aquest sector. L’espai compta amb instal·lacions equipades per treballar, assessorament professional i també formació. Amb l’obertura de l’espai també s’ha posat en marxa un banc de proves que ha de servir per testejar productes i oferir solucions empresarials. Ara, el consistori espera amb aquest projecte poder posicionar Calella com a centre de referència en el sector esportiu.

L’Sport City Lab és un espai de co-working que neix per impulsar projectes empresarials vinculats al món de l’esport. Una bona opció per a les empreses que no necessiten un espai de treball fix, però que sí que necessiten una seu social i un espai de reunions per determinades ocasions. La responsable del projecte, Mar Ahicart, ha detallat que l’objectiu és poder crear un espai d’innovació i experimentació on les empreses puguin fer realitat els seus projectes relacionats amb el món de l’esport.

És un projecte que té com a finalitat crear un espai obert d’innovació, d’experimentació i emprenedoria en l’àmbit esportiu. Oferim diferents serveis que poden utilitzar com els espais de co-working on cedim taules o despatxos.

L’espai també compta amb un banc de proves, és a dir un laboratori on les empreses abans de treure al mercat un producte el poden testar abans d’aconseguir la verificació i l’homologació. L’objectiu de l’Ajuntament de Calella és que aquestes empreses puguin aprofitar el calendari de competicions del municipi, amb les proves esportives internacionals, per fer els tests amb els productes.

El banc de proves és molt útil per la gent emprenedora que crea productes de nou. Nosaltres els ajudem amb el testatge amb persones que puguin provar el producte, amb espais on provar-los o amb les competicions esportives. Per exemple un dels primers projectes que vam tenir amb EURECAT va ser un trimono que vam provar per l’IRONMAN.

Per demanar l’atorgament d’un d’aquests espais de co-working s’han de complir una sèrie de requisits. Ho poden fer aquelles persones emprenedores que tinguin un projecte de negoci relacionat amb el sector esportiu, empreses de nova implantació que inicien una nova activitat econòmica relacionada amb l’esport i empreses que estan en procés de consolidació.

Les persones interessades a sol·licitar un d’aquests espais de treballs ho poden fer fins dijous presentant una instància específica que trobaran a l’apartat de tràmits i serveis del web de l’Ajuntament de Calella. La convocatòria continuarà oberta fins a esgotar tots els espais d’ús Co-working.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *