L’Ajuntament obre un compte a la banca ètica per al cobrament de taxes i impostos

El consistori calellenc ha començat a treballar amb Triodos Bank, d’acord amb el compromís adoptat pel Govern Municipal de CDC i PSC durant l’elaboració dels pressupostos del 2016, a petició de la CUP i ICV. Segons ha informat el tinent d’Alcaldia d’Hisenda s’ha obert un compte corrent on els ciutadans podran fer efectius els pagaments d’impostos i taxes municipals. No s’hi inclouen els tributs que s’han d’abonar a l’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona, com és el cas de l’IBI o l’impost de circulació.

Triodos-Bank-logoL’Ajuntament de Calella ha obert un compte restringit a una de les entitats qualificades com a banca ètica de més anomenada. Serà només per al cobrament d’impostos i taxes municipals, sempre i quan la seva gestió no hagi estat delegada a d’altres organismes de recaptació.

“Qualsevol ciutadà o empresa que hagi de tractar amb l’Ajuntament podrà ingressar en concepte de taxes per ocupació de via pública o d’impost de construcció, per exemple, al compte restringit que s’ha obert a Triodos Bank”, ha indicat el tinent d’Alcaldia d’Hisenda, Jordi Sitjà, en declaracions a Ràdio Calella TV.

El tinent d’Alcaldia d’Hisenda ha especificat que els mecanismes de funcionament de les finances municipals condicionen ara per ara les opcions del consistori d’ampliar el tipus d’operacions a realitzar mitjançant la banca ètica.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *