L’Ajuntament organitza un nou curs sobre com crear la teva pròpia pàgina web

pagina web

L’Ajuntament de Calella iniciarà la setmana que ve un curs adreçat a empreses i autònoms sobre la creació de webs digitals i com poder expandir el seu negoci en línia. El curs es farà de forma presencial a l’Espai Municipal de Can Saleta, començarà dimarts 7 de setembre i s’allargarà fins al 9 de novembre amb una formació de cinc hores setmanals repartides en dues sessions.

Es tracta d’un curs dirigit a empresaris i persones emprenedores on es donaren les eines i els coneixements bàsics per poder crear una pàgina web des de 0 amb tots els elements necessaris. Es farà els dimarts i dijous de 14.30 h a 17 h de manera presencial. El curs acabarà el 9 de novembre, però hi ha la possibilitat d’ampliar-lo fins al 25 per totes aquelles persones que vulguin incorporar als seus webs un apartat de “vendes en línia”.
Les persones interessades a inscriure’s han d’enviar un correu electrònic a aj035.comerc@calella.cat indicant el nom de l’establiment, nom de la persona que farà el curs i telèfon abans del 6 de setembre.

El curs està íntegrament subvencionat per l’Ajuntament tot i que, cada usuari que vulgui haurà de comprar el domini de la seva pròpia pàgina web.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *