L’Hospital de Calella recupera les visites de familiars als pacients no Covid

Imatge d'arxiu

Coincidint amb l’inici del mes de setembre i la millora de les dades epidemiològiques, la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha decidit recuperar les visites als pacients no Covid ingressats als seus centres sanitaris. Aquesta lleugera obertura va acompanyada d’unes estrictes mesures per evitar cap contagi. En aquest sentit els familiars podran accedir a l’hospital en un horari tancat i només amb un acompanyant per pacient que sempre haurà de ser la mateixa persona.

Per visitar als pacients no Covid als centres s’estableix una franja horària de dues hores; de 12 a 14 h del migdia. Només es permetrà l’entrada d’un acompanyant per pacient, que sempre haurà de ser la mateixa persona per minimitzar riscos i es recomana, en la mesura del possible, que aquest compti amb la pauta completa de vacunació.
Els familiars hauran de portar posada en tot moment la mascareta (es recomana que sigui quirúrgica) i s’hauran de rentar les mans a l’entrada del centre amb solució hidroalcohòlica i fer-ho de forma freqüent durant l’estada usant els dispensadors que hi ha repartits en diferents punts del centre.
Les visites als hospitals de la Corporació es van suspendre a finals del passat mes de juliol quan la situació epidemiològica va empitjorar el nombre de casos covid anava a l’alça.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *