L’Ajuntament proposarà un dels possibles noms de la nova escola

I retrocedeix en crear un procés participatiu de ciutat. Segons l’Ajuntament, l’escola és un procés de la ciutat, de les Ampes anteriors i dels nens que entraran els propers cursos, també de les altres escoles; no només de la comunitat educativa del Salicrú.

El ple va aprovar proposar al Consell Escolar del centre obrir un procés participatiu per a canviar el nom de l’escola Dr. Carles Salicrú i aquesta va ser la proposta que va portar la tinent d’Alcaldia d’Educació, Núria Parella.

Jo els vaig voler fer entendre i jo penso que és un projecte de ciutat, però bé, ells han votat i el Ple el que va fer és demanar-los que l’obrissin. Ells no han estat d’acord, doncs és la seva decisió, hi tenen tot el seu dret. El que passa és que jo hagués preferit que s’haguessin escoltat una moció que s’havia aprovat per unanimitat.

El procés es portarà a terme d’aquí a un mes, així a l’inici del curs que ve ja haurà culminat.

Jo penso que és la cosa que ens faltava per fer en aquesta escola i que a partir d’aquí, comencem al setembre amb una escola nova, renovada, i amb el nom que haurà escollit la gent i que jo crec que tothom estarà content.

L’Ampa proposarà un nom, el claustre de professors un altre i l’Ajuntament un tercer.

Ens hem de reunir i parlar-ne. Agraeixo molt poder dir una proposta nostra. La veritat és que hi havia pluja d’idees ahir, és normal, perquè és un tema que es va discutir molt amigablement i sortien propostes molt maques, però jo els vaig dir que allà jo estava sola i que representava a un grup gran de gent i que ja els hi mirarem de dir ràpid, però que no pateixin, que buscarem un nom ben maco també.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a la tinent d’Alcaldia d’Educació, Núria Parella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *