L’Ajuntament publica el repartiment de la subvenció anual a les entitats esportives

Abans d’acabar el 2022, el Govern Municipal va acordar la distribució de la partida de 36.000 euros que destina al finançament del programa d’activitats i programes esportius que realitzen els clubs i entitats locals. Els diners es reparteixen en base a la puntuació obtinguda segons els criteris establerts i que busquen, entre d’altres, la promoció de l’esport en edat escolar i l’esport de base federat, també en sectors socials amb característiques especials, o l’activitat física i l’esport femení. Igualment, els ajuts estan pensants per contribuir a la gestió i manteniment d’instal·lacions. El Club Tennis Taula, que gestiona el centre de tecnificació de la Fàbrica Llobet-Guri, rebrà la quantia més important: 5.425 euros.

El Club Tennis Taula Calella continua sent la més beneficiada del repartiment de la subvenció que atorga anualment l’Ajuntament de Calella a les entitats esportives locals. El club gestiona el centre de tecnificació de la Fàbrica Llobet-Guri, una instal·lació de mil metres quadrats, amb taules de competició simultància i d’entrenaments, on s’hi realitzen tornejos i estades esportives al llarg de l’any.

Per darrera, el Club Natació Calella, que té la concessió de la Piscina Municipal Dorly Strobl, que rebrà pràcticament la mateixa subvenció: poc més de 5.000 euros. Li segueixen el Club Bàsquet Calella (4.229 euros), el Club de Futbol Calella (3.436 euros) i la UEHC (3.172 euros).

Aquesta és la relació d’entitats esportives perceptores de la subvenció anual municipal per ordre de quantia econòmica:

Club Tennis Taula Calella ➖ 5.425 euros
Club Natació Calella ➖ 5.199 euros
Club Bàsquet Calella ➖ 4.229 euros
Club Futbol Calella ➖ 3.436 euros
Unió Esportiva Handbol Calella ➖ 3.172 euros
Club Atletisme Calella ➖ 2.174 euros
Club Esportiu Fundació Creu Groga ➖ 2.045 euros
APA Alt Maresme ➖ 2.034 euros
Club Tennis Calella ➖ 1.649 euros
Club Esportiu Team TriRelay ➖ 1.641 euros
Escola Pia Calella Secció Esportiva ➖ 1.562 euros
Club Judo Calella ➖ 1.310 euros
Associació Calella Marxa ➖ 1.014 euros
Associació Vòlei Platja Calella ➖ 715 euros
Ass. Gent de Barri de Pequín ➖ 394 euros

Segons les bases de la convocatòria, que es van publicar aquest estiu passat, les entitats hauran de justificar el compliment de les finalitats per a les quals se’ls ha concedit la subvenció. En tot cas, es podrà sol·licitar l’avançament a justificar de part o de la totalitat de l’ajut quan d’això en depengui la realització de l’activitat.

L’acord es va adoptar per Junta de Govern Local, el passat 30 de novembre del 2022.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *