L’Ajuntament recobreix els cubs de protecció amb imatges de la ciutat

Una de les pilones de protecció del carrer Església ha estat recoberta amb imatges de la ciutat. D’aquesta manera, l’Ajuntament vol fer més agradable estèticament els cubs blaus que es van instal·lar arrel de l’atemptat terrorista de Barcelona i Cambrils del passat mes d’agost.

La regidora de Comunicació de Calella, Lorena Sánchez, explica els motius d’aquesta decisió.

“Hi ha un cub que ha estat recobert. Aquest el vam fer servir de prova per veure com funcionava aquest cobriment amb lona. D’aquí hem vist que hi ha cosetes que s’han de millorar i ho farem els pròxims dies quan es cobreixin tots perquè quedi més polit. Vam decidir cobrir-los per dos motius: per una banda, per embellir-los, i per una altra, vam veure la possibilitat d’utilitzar-los com a suport per transmetre dos tipus de missatge. Hi haurà dues fotografies de la campanya del centre comercial i per l’altra banda hi haurà dues imatges representatives del que seria l’ADN de la nostra ciutat”

L’Ajuntament té previst recobrir tots els cubs del carrer Església amb aquestes imatges, però encara està valorant si la mateixa fórmula s’aplicarà a les pilones de la Riera Capaspre.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *