L’Ajuntament recomana a la gent gran votar en la primera franja horària

votacions fabrica00000000

A quatre dies per la cita amb les urnes del 14 de febrer, l’Ajuntament de Calella ha recomanat a la gent gran que voti en la franja establerta per aquest col·lectiu, la de 9 h a 12 h del matí. Ho fan d’acord amb el protocol que ha dissenyat Salut sobre com han de votar les persones grans i que viuen en residències per minimitzar riscos i que ho puguin fer amb total seguretat. En aquest sentit es recomana votar en el primer torn del matí, fer la sortida en el menor temps possible, evitar trobades familiars i dur una mascareta FFP2.

Les persones que viuen en qualsevol de les 4 residències calellenques podran votar presencialment aquest diumenge en dues franges horàries recomanades. La primera serà de 9 a 12 h del matí pels col·lectius considerats com a risc. La segona serà de 19 h a 20 h per a tots aquells que són positius, estan en situació de quarantena o són contactes estrets d’algun positiu. Durant tota la jornada electoral també es prioritzarà que la gent gran no faci cues.

El protocol dissenyat per Salut recomana pactar les sortides dels residents amb el centre i que es facin en el menor temps possible, amb mascaretes FFP2 i amb un certificat d’autoresponsabilitat. Es recomana també portar el vot preparat, no tocar res i desinfectar-se freqüentment les mans amb gel hidroalcohòlic.
Les persones positives o contactes estrets que vagin a votar en tornar a la residència s’hauran de canviar la mascareta, desinfectar el calçat o la cadira de rodes amb lleixiu, canviar-se de roba i rentar-la a 60 °C. Per últim també es recomana a les direccions dels centres de gent gran mantenir una observació dels avis per si es desenvolupa en els dies posteriors algun símptoma compatible amb la Covid.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat