L’Ajuntament substituirà la coberta de la Sala Mozart quan en tingui la propietat

salamozart

per resoldre el mal estat de la teulada, pressupostat en 80.000 euros, que s’executarà quan s’hagi completat el procés de reparcel·lació de l’equipament, part del qual passarà a ser municipal. Llavors tindrà la propietat del recinte, que és on hi ha aquesta deficiència que es va posar de manifest en un dia de pluja intensa, fa unes setmanes, que va obligar a suspendre una obra del Cicle Cultural de Calella.

El tinent d’Alcaldia d’Obres Públiques, Jordi Sitjà, ha explicat en una entrevista a l’Info Migdia que s’està treballant simultàniament en diverses línies, entre elles també la financera, per endegar el projecte de substitució de la coberta el més aviat possible.

No volíem que un cop resolta la recepció efectiva perquè la propietat passi a ser municipal –ara en gestió– i al seu torn que disposem econòmicament els diners, ens faltés aprovar el projecte i posar-lo a informació pública. Hem volgut anticipar aquest tràmit perquè tot estigui preparat quan tinguem tots aquests condicionats, a uns mesos vista

Que no serien fins a principis de tardor, segons les previsions del tinent d’Alcaldia, qui ha aclarit que és la qüestió urbanística la que pot allargar-se més en el temps. El finançament es disposaria durant el mes de juny, com per a la resta de projectes vinculats al programa d’inversió municipal per aquest 2018. En paral·lel, l’Ajuntament de Calella ha demanat una subvenció a la Diputació de Barcelona dins del seu programa de reforma i millora d’equipaments locals, que podria ascendir als 50.000 euros.

Mentrestant, es continuaran programant actes culturals al Teatre de la Sala Mozart. Sitjà admet, però, que en un dia de tempesta pugui quedar altra vegada afectada.

El factor risc en un dia de tempesta sempre hi és. Però hi ha un altre element que cal apuntar i és que quan tinguem tots els condicionats tècnics, econòmics i administratius ho haurem de quadrar amb la programació de la sala. Haurem de buscar l’equilibri en moltes coses

Els tècnics municipals calculen que l’obra es podrà executar en un màxim de 40 dies.

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista al tinent d’Alcaldia Jordi Sitjà.

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat