Primera jornada a la nova escola Salicrú superada, pendent d’inauguració

La inauguració del Salicrú es celebrarà més endavant i serà un acte dedicat als alumnes. Els nens i nenes han estrenat avui la nova escola, però encara no s’ha fet una inauguració oficial.

En una entrevista a l’Info Migdia, la tinent d’Alcaldia d’Educació, Núria Parella, ha explicat que la prioritat era el trasllat i que, ara, un cop finalitzat, s’organitzarà l´’acte institucional.

Com que la nostra il·lusió era tenir una bona escola, unes bones instal·lacions i que els nens poguessin venir com més aviat millor, hem anat primer per això i d’aquí poc ja ho organitzarem, però ens ha semblat que el més pràctic, primer, és que els nens estiguessin bé, que tot rutllés. A partir d’ara ja organitzarem aquest acte, que crec que tenim molt a celebrar i ha de ser un acte, sobretot, molt adreçat a la mainada, que són els protagonistes de l’escola.

Parella ha afirmat que el nom amb el qual s’inaugurarà el decidirà el Consell Escolar, però ha admès que li agradaria que es canviés, especialment ara que s’han traslladat a unes instal·lacions molt modernes.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a la tinent d’Alcaldia d’Educació, Núria Parella.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *