L’Ajuntament tanca un acord de patrocini amb tres esportistes

El nom de Calella lluirà a les equipacions de tres esportistes: la pilot de karts Laura Camps, de l’escuderia Ferrari; i els triatletes Jordi Cánovas i Miquel Àngel Pérez, del Club Natació Calella. El consistori ha confirmat l’entesa perquè rebin el suport institucional a canvi de la projecció internacional de la ciutat com a destinació turística esportiva. No s’han donat a conèixer els detalls concrets de l’acord de patrocini.

L’Ajuntament de Calella afirma que els tres esportistes es converteixen, amb l’acord de patrocini, en “ambaixadors de la ciutat al món”.

La calellenca Laura Camps, de l’Acadèmia de Pilots de l’escuderia Ferrari, va començar a competir l’any 2018 i va guanyar la segona edició del programa Girls on track-rising stars, una iniciativa de la Federació Internacional de l’Automòbil per promoure l’automobilisme femení.

De la seva banda, els triatletes Jordi Cánovas i Miquel Àngel Pérez, del Club Natació Calella, s’han classificat per disputar el campionat del món del 70.3 IRONMAN que es disputarà a Saint George (Utah) el pròxim 29 d’octubre. L’alcalde Marc Buch s’ha reunit recentment amb ells per signar el contracte de patrocini.

El consistori ha fet arribar les fotografies de la trobada on se’ls pot veure amb les samarretes estampades amb l’eslògan Calella és més esport.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *