L’alcalde de Pineda (PSC) no ha rebut cap comunicació per designar coordinador local de l’1-O

xavier_amor

L’alcalde de Pineda de Mar, el socialista Xavier Amor, ha confirmat a Ràdio Calella Televisió que a dia d’avui no ha rebut cap carta ni cap comunicació oficial o trucada del Govern de la Generalitat en referència a la designació del coordinador local per a la celebració del referèndum de l’1 d’octubre.

L’alcalde de Pineda de Mar ha estat molt taxatiu davant els micròfons de Ràdio Calella Televisió: “Jo no ho he rebut, el nostre Ajuntament no ha rebut res. Aquest matí a primera hora he estat a l’Ajuntament i no he tingut cap comunicació en aquest sentit. Si és així com diuen alguns mitjans que els alcaldes del PSC no ho han rebut, això és una demostració de com de malament s’està fent tot això”.

Xavier Amor considera que a un mes per a la celebració del referèndum tot és incertesa perquè no se sap què passarà. Segons ell, és una demostració de poca seriositat i de falta de respecte per a la gent que hi creu en el procés sobiranista. L’alcalde de Pineda creu que l’1 d’octubre s’acabarà convertint en una nova consulta popular com la del 9 de novembre que no tindrà cap valor vinculant: “Jo crec que és poc seriós. Estem a un mes del que el president Puigdemont va anunciar com un referèndum i que la gent tingui la sensació de què passarà, demostra com s’està portant tot. No hi ha cap convocatòria oficial, res firmat, els ajuntaments no rebem res, ara sembla que s’estan fent trucades per trobar coordinadors de forma voluntària als ajuntaments, tot plegat és poc seriós pel que representa el que es volia fer”.

Segons Xavier Amor, l’Ajuntament no ha de fer res davant l’1 d’octubre. Si s’hagués fet una convocatòria oficial, diu Amor, tot aniria a càrrec de la Junta Electoral.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat