Concerts, gastronomia i atraccions a peu de platja

Santa Susanna tira endavant el Love Santa Music, el nou festival que tindrà lloc a la Platja de les Dunes entre el 24 de juliol i el 30 d’agost amb una oferta que combinarà la gastronomia, l’oci per al públic familiar i una programació de concerts amb la participació de bandes de tribut a grups com The Beatles, Supertramp o The Rolling Stones. El coronavirus no ha aconseguit frustar el projecte que l’alcalde Joan Campolier ja va avançar a Ràdio Calella TV abans de l’arribada de la pandèmia, i que havia de ser l’alternativa a la col·laboració que el municipi altmaresmenc havia ofert a l’ARTS d’Estiu, que finalment sí ha cancel·lat l’edició d’aquest 2020.

L’Alt Maresme tindrà un festival musical aquest estiu, malgrat el coronavirus. Serà el Love Santa Music, que neix de l’impuls de l’Ajuntament de Santa Susanna i la col·laboració del teixit turístic i comercial de la població, adreçat al públic familiar. Era un projecte que ja s’havia apuntat abans de l’arribada de la pandèmia i que ara s’entreveu com una bona solució per compensar amb turisme de proximitat la pèrdua de l’internacional, que és clau per a la destinació.

El festival es muntarà a la Platja de les Dunes –al costat del mar– i tindrà diferents espais, tal com ha explicat el responsable de comunicació, Francesc Millán, en declaracions al programa La Ciutat.

És un festival que ha vingut per quedar-se. Volem que la gent vingui a Santa Susanna, conegui el territori, gaudeixi dels concerts, vagi a la platja i que rebi una oferta no només de sol i platja, sinó amb cultura i música.

Retre tribut és una de les màximes del Love Santa Music en aquesta primera edició. I serà en una doble direcció: cap a les persones que han patit l’impacte de la pandèmia i també a l’hora de decidir la programació de concerts.

Volem fer un tribut a la ciutadania després d’uns mesos molt durs, retornar-los l’esforç que han fet amb música, gastronomia i oci (…) Per això els oferirem un tribut de música que tots tenim en ment.

Per la zona de concerts hi actuaran bandes de tribut, es faran cantades d’havaneres i hi haurà festes amb dj’s. Serà d’accés lliure però amb un aforament limitat a les 800 persones, que podria veure’s modificat en funció de les noves mesures de seguretat que s’imposin com a conseqüència de l’evolució de la pandèmia. Consulta la programació clicant aquí.

La resta d’espais estaran oberts cada dia, entre el 24 de juliol i el 30 d’agost, amb una oferta molt pensada per al públic familiar i en la qual hi destacarà una gran noria a la zona d’atraccions.

A la zona de gastronomia es veurà l’escenari, com també des de la zona market i d’oci familiar, on hi haurà una gran nòria que ens oferirà unes grans vistes de l’Alt Maresme. Serà una de les principals atraccions del festival.

Love Santa Market s’inaugurarà el divendres 24 de juliol amb una festa de música dels anys 90.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *