L’Alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, en l’acte en suport al referèndum

alcaldes_suport_referendum

Més de 500 alcaldes sobiranistes es comprometen a cedir locals municipals per la celebració del referèndum per al pròxim 1 d’octubre al paraninf de la Universitat de Barcelona. L’acte ha estat convocat per l’Associació de Municipis per la Independència i l’Associació Catalana de Municipis al paraninf de la Universitat de Barcelona amb la presència del president i el vicepresident de la Generalitat i de la presidenta del Parlament.

L’acte de demà dissabte en suport del referèndum tindrà un manifest que inclou el compromís a col·laborar en l’organització i a cedir locals per dur-lo a terme. Entre els alcaldes que hi seran presents, hi haurà l’alcaldessa d’Arenys de Mar, Annabel Moreno

En l’acte daquest migdia han presentat un manifest amb el qual es comprometen a donar suport a la voluntat expressada pel Parlament de Catalunya i el Govern de la Generalitat i a posar a disposició de la organització els locals municipals per la celebració del referendum i no fer-se enrera per cap entrebanc polític, jurídic o de qualsevol índole que pugui articular l’Estat contra el referèndum.

De moment, un 80% dels alcaldes de Catalunya donen suport i cedeixen espais municipals per la celebració del referèndum.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat