L’alcaldessa decreta la redistribució de part de les tasques delegades als tinents Sitjà i Arnijas

Els tinents d'Alcaldia Sitjà (esquerra) i Arnijas (dreta) en un acte públic de balanç de l'acció del Govern Municipal

Segons ha pogut confirmar Ràdio Calella TV, la modificació del cartipàs municipal que es portarà a aprovació del Ple d’aquest dijous, 17 de gener, passa per reassignar les competències de l’àrea d’Esports –fins ara a mans de Xavier Arnijas– al regidor Marc Buch, que veurà ampliada les responsabilitats que ja té en Medi Ambient, Sostenibilitat i Espais Naturals i en Participaci. L’altre fitxa que es mou té a veure amb la neteja de l’espai públic, fins ara una competència inclosa a l’àrea de Territori, a mans del tinent d’Alcaldia Jordi Sitjà. Serà la mateixa alcaldessa, Montserrat Candini, qui n’assumeix directament la gestió.

A quatre mesos per les eleccions municipals, l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, ha decidit modificar el cartipàs municipal per reassignar les competències de gestió de la neteja de l’espai públic i d’esports.

En el primer dels casos, serà ella mateixa qui assumirà la responsabilitat restant-li de Jordi Sitjà, el tercer tinent d’Alcaldia. Manté la cartera d’Hisenda, Recursos Interns, Territori i Obres Públiques.

Quant a l’àrea d’Esports, fins ara a mans del cinquè tinent d’Alcaldia, Xavier Arnijas, la gestió es trasllada al regidor Marc Buch. Arnijas manté Ciutadania i Cultura i Patrimoni Cultural. Buch, de la seva banda, afegeix aquesta nova responsabilitat a les que ja té, des de principis de mandat municipal, en Medi Ambient, Sostenibilitat i Espais Naturals i en Participació.

La redistribució de tasques només afecta als regidors del Grup Municipal del PDeCAT, que governa a l’Ajuntament de Calella en coalició amb el PSC.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *