Concert de valsos i peces nadalenques per acabar l’any

Imatge del concert de valsos i peces nadalenques del 2016

El Cor Harmonia i l’Orquestra Simfònica Harmonia oferiran dissabte 30 de desembre el ja tradicional concert de valsos i peces nadalenques, dins la programació de la sisena Temporada Lírica Ciutat de Calella. Sota la direcció d’Albert Deprius, la Sala Mozart acollirà l’espectacle per acomiadar l’any 2017 amb les partitures més conegudes de compositors com Txaikovsky, Händel o Strauss.

El concert inclourà la interpretació de la mítica Marxa Radezky, una composició orquestral de Johann Strauss pare en honor al mariscal de camp austríac Joseph Wenzel Radetzky. Acostuma a ser la peça de tancament del concert d’Any Nou de l’Òpera de Viena, i també ho serà a l’espectacle nadalenc de la Temporada Lírica Ciutat de Calella.

El Llac dels cignes, El trencanous, Joia en el Món o El bell Danubi Blau, composicions d’autors clàssics, es combinaran amb altres peces típicament nadalenques com l’adaptació de O Holy Night o White Christmas. A més, s’interpretaran nadales catalanes de Salvador Brotons.

El concert de valsos i peces nadalenques es farà a partir de les nou del vespre al teatre de la Sala Mozart. L’entrada costa 12 euros i es ven de forma anticipada al Museu Arxiu Municipal, de 17 a 20h. A taquilla, dues hores abans de l’actuació.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *