L’alcaldessa es compromet amb el progrés social i econòmic de Calella en el seu missatge de Nadal

Montserrat Candini s’ha dirigit als ciutadans de Calella en el tradicional missatge de Nadal, que enguany s’ha enregistrat al seu despatx a l’edifici consistorial. A més de fer repàs al 2019, l’alcaldessa ha tingut paraules d’agraïment cap a les entitats i associacions que contribueixen a què la ciutat destaqui per la seva riquesa i dinamisme i ha situat el progrés social i econòmic de tots els calellencs i calellenques com el pilar de la seva acció al capdavant del Govern de l’Ajuntament de Calella.

En un missatge de sis minuts de durada, l’alcaldessa de Calella ha fet balanç del 2019 i ha parlat en termes de compromís del futur que vol per la ciutat, per la “comunitat”, com diu que li agrada referir-s’hi.

Montserrat Candini ha explicat com ha evolucionat la taxa d’atur des del 2017 fins ara per traslladar un missatge esperançador de cara al futur econòmic i social de Calella.

Fer de Calella la millor ciutat possible passa per dos pilars: el del progrés econòmic i el social. Si ens situem a l’atur del 2017, hi havia el 15% de persones aturades, aquest 2019 ha arribat al 13%. És cert que no voldríem atur, però si ho comparem a poblacions similars, els indicadors són força positius.

En el missatge, i no és la primera vegada que expressa aquesta idea, Candini ha assegurat que les polítiques de promoció econòmica i d’ocupació són les millors eines per garantir el progrés social i el benestar dels ciutadans. Amb tot, ha assegurat que els Serveis Socials no desatenen cap persona que requereixi suport.

L’alcaldessa ha aprofitat per fer un agraïment als col·lectius que contribueixen al dinamisme cultural i social.

Tot això és gràcies, en gran mesura, a la implicació de les entitats i associacions de Calella. Sense el seu suport i la seva capacitat de creativitat col·lectiva, no podriem tenir una ciutat amb tanta ànima.

A l’hora de fer balanç del 2019, l’alcaldessa ha recordat les distincions rebudes a la millor gestió esportiva pública i com a destinació de turisme intel·ligent. També ha parlat del 160è aniversari del Far, que es seguirà commemorant durant el 2020.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.