L’alcaldessa trasllada el seu malestar a l’empresa privada de la societat Gestaigua pel canvi de seu social

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

La companyia mixta que gestiona el cicle integral de l’aigua a Calella està participada en un 49% per Sorea, que alhora és una de les societats del grup Agbar que el passat 7 d’octubre va traslladar la seva seu social a Madrid amb l’objectiu de “preservar la seguretat jurídica dels inversionistes”.

Montserrat Candini va explicar dimecres en seu plenària que havia fer arribar a Sorea el seu malestar per la decisió. Va dir que se li havien donat arguments purament tècnics i no polítics, un extrem que justament la CUP va ressaltar en la seva interpel·lació. “Volem saber quina resposta hi ha hagut des d’Agbar i si es pretén executar alguna mesura”, va preguntar el regidor Jan Catà.

“Em van explicar que el ‘holding’ d’empreses cotitza a la Borsa a París i que havien de prendre una decisió ràpida perquè això, més la inquietud de futur, els obligava (…) Van defugir de la política, però igualment els vaig traslladar que se’m feia difícil creure que no hi havia un component polític en la decisió”, va exposar l’alcaldessa de Calella.

Recupera el moment de la interpel·lació durant la sessió del Ple Municipal de l’Ajuntament de Calella.

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Rafa escrigué:

    Montse!! doncs ja saps… a rescindir el contracte i aprofita per municipalitzar el servei. Els veïns de calella estic convençuts que et faríem costat. NI UN PAS ENRERE.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *