L’Amistat ofereix un curs de perfeccionament del Photoshop

Photoshop

Durant 4 dissabtes, al casal de L’Amistat, s’hi faran tallers d’aquest conegut programa de retoc digital d’imatges, programat per l’Escola d’Audiovisuals. Comença el dia 8 d’abril i les inscripcions ja són obertes.

Cada classe durarà dues hores i mitja i en total seran 10 hores dedicades a treballar amb aquest tant popular programa d’edició digital d’imatges i fotografies.

Els seus promotors l’anuncien no pas com un curset d’iniciació, sinó 10 hores d’aprofundiment en les tècniques de millora de les fotografies. Està pensat per a tots els que ja tenen alguna versió del popular Photoshop i ja l’utilitzen d’una manera superficial, però no en tenen prou i necessiten a algú que els doni un cop de mà. N’ha parlat el seu instructor, Joan Marlet: “Està pensat per aquells que ja coneixen el Photoshop i treballen amb alguna de les seves versions, però amb coneixement superficial. És com aquell que veu el mar i diu que hi ha molta aigua però només veu la de sobre. N’ha ha molta més. Amb 10 hores tampoc es pot pretendre arribar a un domini total del Photoshop, però si que pot servir per contestar preguntes i dubtes“.

Serà totalment gratuït per als socis de L’Amistat i el Casal cobrarà als NO socis, en concepte de despeses i manteniment de les instal·lacions, un total de 10 € per les 10 hores. Les inscripcions es poden fer anant al Casal l’Amistat, trucant al Joan Marlet al 640 54 62 16, o entrant a la web www.joanmarlet.es.

Aquí podeu escoltar l’entrevista sencera a Joan Marlet, emesa a l’Info Vespre

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat