La Mafalda demana millorar la senyalització viària de Bartrina després de la remodelació

La llar d’infants Mafalda ha enviat una circular a les famílies per informar-los que s’ha demanat a l’Ajuntament revisar i millorar la senyalització de Bartrina després de la remodelació del carrrer, que ha suposat l’eliminació de les voreres i la transformació a un sol nivell. Creuen que caldria advertir als conductors de la presència de l’escola i instal·lar algun element que faci reduir la velocitat de pas dels vehicles. A l’espera que es resolgui la seva petició, provisionalment s’han col·locat dos cons de senyalització a les portes d’entrada.

La remodelació de Batrina ha deixat l’entrada a la llar d’infants a peu de carrer i sense cap element de separació del trànsit i la zona de pas de vianants. Per l’escola, la situació actual posa en risc la seguretat dels seus alumnes i així ho han fet saber a les famílies, a qui han demanat que siguin vigilants a les hores d’entrada i sortida i s’assegurin de no deixar la porta oberta.

La Mafalda ha mogut fitxa i s’ha dirigit a l’Ajuntament perquè analitzi les possibilitat de millorar la seguretat del carrer, tal com ha explicat la seva directora, Lídia Soler en declaracions a Ràdio Calella TV.

Abans hi havia la vorera però es va suprimir quan es va fer el carrer. Vam avisar l’ajuntament, que va enviar l’arquitecte i ens va explicar que el carrer és massa estret per col·locar-qui qualsevol element (…) Vam presentar una instància demanant alguna solució perquè els conductors no circulin molt ràpid, ja sigui una banda reductora al paviment o un nou semàfor intermitent per cridar l’atenció, per exemple. I és que ara mateix els cotxes comencen a agafar velocitat just en el punt on tenim l’escola.

En paral·lel a això, s’ha demanat que es reubiqui la senyal que adverteix de la proximitat de l’escola perquè ara no és prou visible.

A nivell intern, la llar d’infants també s’han adoptat mesures per reforçar la seguretat i evitar que algun petit pugui sortir a fora: s’ha col·locat una segona porta al passadís d’entrada per barrar el pas dels petits.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *